Två förvirrade själar = äkta vänskap?

Jag var förbi Sirpa i måndags. Vi skulle kolla en film (flyga drake) eftersom vi båda nyligen läst boken med samma titel.
Vid sjutiden snurrade jag iväg till OK och hyrde filmen, åkte sen hem till Sirpa (som stod i köket och hackade frukt till vår fruktsallad).
Vi parkerade oss vid tv:n och skulle starta denna filmkväll när Sirpa plötsligt kommer på att deras DVD är trasig. "Jaha!". Vi funderar en stund och sen kommer Sirpa på att hon kan springa ner till grannen och låna deras. Sagt och gjort, efter en liten stund håller kopplar vi bort den trasiga DVD:n för att installera den nya. När allt är på plats utropar Sirpa: "men den här ser ju precis likadan ut som våran, och den har inte heller den där luckan?!"
Vi hade helt enkelt kopplat bort deras trasiga DVD och sen kopplat tillbaka den... suck...
Efter ytterligare en kvarts tekniskt okunnande satt i alla fall den hela DVD:n på plats och vi slängde i skivan. Den startade inte... suck...
Skam den som ger sig!
Efter ett försök till startade skivan och vi kunde äntligen kolla filmen, inte klockan 7 som vi tänkt, utan 45 minuter senare.

Filmen var lång, men ändå ganska bra. Vi var dock eniga om att någon som inte läst boken antagligen har svårt att förstå sig på innehållet, men som tur var hade vi ju läst den :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0